Mister White

Tijdloos design

De naam zegt het al. Mister White is een tijdloze witte designtafel die in elk interieur de show steelt. Door de eenvoud van het ontwerp komt het strakke lijnenspel optimaal tot zijn recht. De eenvoudige vormgeving in combinatie met de exclusieve materialen levert een speciale uitstraling op.

Materialen

Voor deze Tafelheer is een prachtig natuurproduct gecombineerd met een 'solide surface materiaal'. Er is een Marlan tafelblad gebruikt en dit materiaal is ook deels verwerkt in de poten waardoor het geheel een holistische uitstraling krijgt. Marlon bestaat uit een minerale vulstof die in kunsthars gebonden is waardoor het volledig recyclebaar is.

Daarnaast is Marlan zeer hygiënisch doordat het oppervlak ‘poriën-gesloten’ is. Het oppervlak is bestand tegen vrijwel alle chemicaliën waardoor het eenvoudig te onderhouden is. Voor de houten inleg van deze Tafelheer worden 4 massief hardhoutsoorten gebruikt (Brasilica, Amerikaans Noten, Eiken, Padoek en Bamboe).

Meer informatie

Voor onze standaard maatvoering en materiaalkeuzes kunt u onze prijslijst raadplegen. Bent u benieuwd naar afwijkende maten of vormen? Wij kunnen speciaal voor u een Tafelheer op maat maken.

Bestellen

Designtafels op maat

De

Tafelheren maakt samen met u de tafel van uw dromen. Wij maken tafels met een exclusief karakter, die aansluiten bij de stijl van uw interieur en voldoen aan al uw wensen. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Wij zien elk ontwerp als een uitdaging. Bij ons is alles mogelijk. 
Heeft u zelf niet genoeg inspiratie? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in de collectie van onze eigen ontwerpen. Ook deze tafels hebben een bijzonder aanzicht en een geheel eigen karakter. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste designs laat dan uw e-mail-adres bij ons achter.

Copyright Tafelheren | Ontwerp & Realisatie Publiek