Over ons

Hoe het ooit begon

De oorsprong van de Tafelheren ligt in Zuidlaren waar twee oud HTS studenten in 2013 het roer hebben omgegooid. Deze studenten waren Roelf Zersch en Edward Vos. Beide hebben ze veel plezier in het ontwerpen, creëren en het produceren van handgemaakte meubels.

Na een avond gezellig tafelen was het beklonken. De Tafelheren was geboren. Edward Vos verliet De Tafelheren in 2013 en Roelf Zersch bleef over. Het gevolg is een frisse nieuwe start in januari 2015.

Hoogwaardige materialen en betrouwbare partners

De Tafelheren werkt alleen met de beste materialen en partners. Het product moet goed en betrouwbaar zijn en dat kan alleen door goede mensen, machines en materialen te gebruiken. Alleen deze combinatie levert het gewenste eindresultaat op waar de klant jarenlang zonder zorgen van kan genieten.

Zoals het een goede Tafelheer betaamt, zit deze niet lang stil aan tafel en ontwerpt, creëert en produceert hij constant verder. Het zal dan ook niet bij de huidige ontwerpen blijven. Mocht uw droomtafel er nu nog niet tussen zitten, neem dan gerust contact met mij op en laat al uw wensen de vrije loop. Gezamenlijk kunnen we tot de mooiste eindproducten komen.

Het middelpunt van de kamer

In de ogen van de Tafelheren is de tafel het belangrijkste meubel in huis. Het vormt het grote middelpunt in het huis. Er wordt ontbeten, geluncht, gedineerd, geborreld en gewerkt. Er worden verhalen verteld, spelletjes gespeeld, de krant gelezen. Kortom: lief en leed wordt rond de tafel gedeeld.

Dit maakt een tafel in de ogen van De Tafelheren de meest gezellige en memorabele plek van het huis. Als er één meubel in huis is waar aandacht aan geschonken moet worden dan is het de tafel wel. De Tafelheren staat graag tot uw dienst en gaat geen uitdaging uit de weg.

Copyright Tafelheren | Ontwerp & Realisatie Publiek