HOBRO (Spekva collectie)

Samenwerking met Spekva

Sinds maart werkt De Tafelheren samen met het Deense tafel-merk Spekva. Samen delen we een grote passie voor kwaliteit en hoogwaardige materialen. Spekva heeft voor de collectie van 2016 besloten om samen te werken met een het getalenteerde Deens designduo: FEM. We zijn dan ook erg blij dat we de unieke en hoogwaardige tafels van Spekva aan onze collectie mogen toevoegen!

Een samensmelting van hoogwaardige materialen

De slanke HOBRO tafel- en bankpoten zijn gemaakt van zwart gecoat plaatstaal met een dikte van 10 milimeter. De gecentreerde platen gaan door tot in het tafelblad waardoor de verschillende materialen perfect samen komen in de tafel.

 

De tafel heeft een zwevend karakter en past in elk interieur. Het zwart dat verwerkt is in deze tafel kan naar hartenlust gecombineerd worden met vele houtsoorten. Er is daardoor altijd een combinatie die naadloos in uw interieur past!

Materialen

Voor de Voor de HOBRO kan gekozen worden uit verschillende schitterende houtsoorten. De volgende houtsoorten zijn beschikbaar: Essen, Eiken, Iroko, Mahony, Amerikaans Noten, Olm, Wengé, Kersen, Teak, Bavaria, Beuken, Brasilica en Bambo.

Afmetingen

De PAPILLON is beschikbaar in elk formaat. SPEKVA is trots op haar maatwerk en levert dan ook naar de wensen van de klant.

Designtafels op maat

De

Tafelheren maakt samen met u de tafel van uw dromen. Wij maken tafels met een exclusief karakter, die aansluiten bij de stijl van uw interieur en voldoen aan al uw wensen. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Wij zien elk ontwerp als een uitdaging. Bij ons is alles mogelijk. 
Heeft u zelf niet genoeg inspiratie? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in de collectie van onze eigen ontwerpen. Ook deze tafels hebben een bijzonder aanzicht en een geheel eigen karakter. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste designs laat dan uw e-mail-adres bij ons achter.

Copyright Tafelheren | Ontwerp & Realisatie Publiek