Mister Epoxy

Een uitgesproken beleving

Mister Epoxy draait volledig om beleving. Wanneer u op zoek bent naar een tafel die een nieuwe dimensie geeft aan het woord 'anders', dan is Mister Epoxy de tafel voor u. Deze Tafelheer kunt u volledig personaliseren door bijvoorbeeld eigen kunst, posters, fotografie of een logo aan te leveren.

U kunt het waarschijnlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk. Het unieke tafelblad wordt voorzien van een laag glasheldere Epoxy (vloeibaar glas) en vervolgens wordt het afgespoten met een laag extra krasvaste hoogglans. Hierdoor komt het vloeibare glas helemaal samen met het tafelblad.

Kunstenaars

De Tafelheren werkt samen met drie kunstenaars die speciaal voor u een kunstwerk op maat kunnen maken. Het materiaal dat gebruikt kan worden is zeer uiteenlopend. Van massief (hard)hout tot gebruikt hout en tot MDF. Het kan allemaal als basis worden gebruikt voor uw eigen kunsttafel. Verras ons met uw ideeën en we maken er een unieke Mister Epoxy van!

Materiaal

Mister Epoxy is toepasbaar op elke vorm en materiaalsoort. Het maakt dus niet uit waarvan de tafel gemaakt is, De Tafelheren kan er een fantastisch eigen geheel van maken. Zo kunt u ook oude tafels een tweede leven geven. Laat uw creativiteit de vrije loop! Wij denken uiteraard graag met u mee.

Meer informatie

Voor onze standaard maatvoering en materiaalkeuzes kunt u onze prijslijst raadplegen. Bent u benieuwd naar afwijkende maten of vormen? Wij kunnen speciaal voor u een Tafelheer op maat maken.

Designtafels op maat

De

Tafelheren maakt samen met u de tafel van uw dromen. Wij maken tafels met een exclusief karakter, die aansluiten bij de stijl van uw interieur en voldoen aan al uw wensen. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Wij zien elk ontwerp als een uitdaging. Bij ons is alles mogelijk. 
Heeft u zelf niet genoeg inspiratie? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in de collectie van onze eigen ontwerpen. Ook deze tafels hebben een bijzonder aanzicht en een geheel eigen karakter. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste designs laat dan uw e-mail-adres bij ons achter.

Copyright Tafelheren | Ontwerp & Realisatie Publiek