Mister Simpel

De kracht van eenvoud

Bij deze tafel staat eenvoud centraal. Het model is simpel gehouden maar de kleine details op het gebied van vormgeving en de zeer hoogwaardige materialen geven de tafel een krachtige uitstraling. Bij deze tafel kunt u over 10 jaar nog steeds genieten van de eenvoud. Alle tafelpoten en tafelbladen kunnen bij Mister Simpel gecombineerd worden. Uiteraard kunnen wij voor u ook een speciale uitvoering ontwikkelen. De Tafelheren verrast u graag!

Materialen

Wij zoeken onze materialen altijd zelf uit en we testen deze vervolgens uitvoerig. Mister Simpel is gemaakt van een massief hardhouten blad (standaard zijn dit Brasilica, Amerikaans Noten, Eiken, Padoek en Bamboe). De poten zijn gemaakt van Marlan. Marlan is een zogenaamd “door-en-door” solid surface materiaal. Dit levert een unieke combinatie op. De “touch” is prettig, comfortabel en het uiterlijk is natuurlijk en verfijnd.

Een hoogwaardige afwerking

De houten bladen worden afgewerkt in olie, wat een mooie contrastrijke uitstraling aan het geheel geeft. Het hout lijkt hierdoor echt tot leven te komen. Elk onderdeel van de tafel wordt gezaagd, geschaafd en geschuurd tot het de juiste maat heeft. Dit is belangrijk aangezien elke kleine afwijking bij een Tafelheer direct zichtbaar is. De kleine details in deze Tafelheer versterken elkaar waardoor het geheel moet kloppen voor het perfecte eindresultaat.

Meer informatie

Voor onze standaard maatvoering en materiaalkeuzes kunt u onze prijslijst raadplegen. Bent u benieuwd naar afwijkende maten of vormen? Wij kunnen speciaal voor u een Tafelheer op maat maken.

Bestellen

Designtafels op maat

De

Tafelheren maakt samen met u de tafel van uw dromen. Wij maken tafels met een exclusief karakter, die aansluiten bij de stijl van uw interieur en voldoen aan al uw wensen. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Wij zien elk ontwerp als een uitdaging. Bij ons is alles mogelijk. 
Heeft u zelf niet genoeg inspiratie? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in de collectie van onze eigen ontwerpen. Ook deze tafels hebben een bijzonder aanzicht en een geheel eigen karakter. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste designs laat dan uw e-mail-adres bij ons achter.

Copyright Tafelheren | Ontwerp & Realisatie Publiek