NOBLE (SPEKVA Collectie)

De NOBLE (SPEKVA Collectie)

Sinds maart werkt De Tafelheren samen met het Deense tafel-merk Spekva. Samen delen we een grote passie voor kwaliteit en hoogwaardige materialen. Spekva heeft voor de collectie van 2016 besloten om samen te werken met een het getalenteerde Deens designduo: FEM. We zijn dan ook erg blij dat we de unieke en hoogwaardige tafels van Spekva aan onze collectie mogen toevoegen!

Nu al een design klassieker

De NOBLE is geïnspireerd op de meubelmakers en ontwerpers uit de jaren 50. In plaats van het gebruik van koude materialen werkten de meubelmakers van toen met kwaliteitshout, wat de tafel dat heerlijke warme en fijne karakter geeft. De strakke kegelvormige tafelpoten lijken wel naalden die licht schuin naar buiten steken. Dit geeft de tafel een futuristisch gevoel. Door het unieke ontwerp en de keuze voor de kwalitatief hoogstaande houtsoorten, is deze tafel een aanwinst voor elk interieur. 

Materialen

Voor de NOBLE kan gekozen worden uit verschillende schitterende houtsoorten. De volgende houtsoorten zijn beschikbaar: Essen, Eiken, Iroko, Mahony, Amerikaans Noten, Olm, Wengé, Kersen, Teak, Bavaria, Beuken, Brasilica en Bambo.

 

Afmetingen

De NOBLE is beschikbaar in elk formaat. SPEKVA is trots op haar maatwerk en levert dan ook naar de wensen van de klant

Designtafels op maat

De

Tafelheren maakt samen met u de tafel van uw dromen. Wij maken tafels met een exclusief karakter, die aansluiten bij de stijl van uw interieur en voldoen aan al uw wensen. Dit kunnen klassieke, moderne, kunstzinnige of multifunctionele tafels zijn. Wij zien elk ontwerp als een uitdaging. Bij ons is alles mogelijk. 
Heeft u zelf niet genoeg inspiratie? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in de collectie van onze eigen ontwerpen. Ook deze tafels hebben een bijzonder aanzicht en een geheel eigen karakter. 

Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze nieuwste designs laat dan uw e-mail-adres bij ons achter.

Copyright Tafelheren | Ontwerp & Realisatie Publiek